Setari Cookie-uri

Oana Lis s-a operat în secret. Ce diagnostic a primit soția lui Viorel Lis: Nu sunt puternică mereu

Ultima lună din viața Oanei Lis nu a fost tocmai una fericită, deoarece a primit un diagnostic grav și total neașteptat din partea medicilor. Partenera de viață a lui Viorel Lis a fost nevoită să se opereze, dar a păstrat totul secret până acum, cel mai probabil, pentru că nu a dorit să primească milă din partea nimănui.

Oana Lis a fost invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde a vorbit despre ultima perioadă din viața sa, care nu a fost deloc ușoară. Vedeta a preferat să nu își expună viața pe internet, ci a suferit în tăcere, deși a fost diagnosticată cu carcinom, care este o formă de cancer de piele. Nu a avut niciun simptom, deși s-ar fi așteptat ca trupul ei să reacționeze diferit.

Blondina a avut o pată pe piele, doar că nu credea că este atât de grav pe cât a fost. Diagnosticul i-a dat lumea peste cap, deși se obișnuise cu pata respectivă. I se părea ciudat, dar în același timp periculos să facă o biopsie, iar acum după ce a depășit acest moment, se gândește că poate ar fi trebuit să meargă mai devreme la un control și nu ar fi ajuns pe masa de operație.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.