Setari Cookie-uri

N-am fost niciodată singuri este single-ul pe care Maia Mălăncuș îl aduce în playlisturi

După ce ne-a purtat într-o lume colorată odată cu „Chewing Gum", un single vibrant cu versuri în engleză și beat-uri fresh, Maia Mălăncuș aduce în playlisturi „N-am fost niciodată singuri", o piesă aparte cu un mesaj sensibil.

Compus și produs de către Bianca Dragomir alături de Dan Healy și Vlad Măzărel, „N-am fost niciodată singuri", este un tribut adus tuturor celor care au trecut prin momente dificile și au simțit că sunt singuri. „N-am fost niciodată singuri" este mesajul plin de speranță și de solidaritate pe care Maia Mălăncuș îl aduce în atenția oamenilor prin muzică și versuri și le reamintește că indiferent de cât de diferiți sunt, cu toții sunt conectați unii la alții.

„«N-am fost niciodată singuri» este o piesă pentru toți oamenii care au iubit și au fost iubiți. Dacă nu știi ce să faci sau poate nu ești sigură de prezent, dă un play piesei. Sper că te vei regăsi în poveste", spune Maia Mălăncuș.

Maia Mălăncuș și-a început cariera muzicală încă de la o vârstă fragedă, iar reușitele tinerei artiste nu au ezitat să apară. După ce a câștigat „Vocea României Junior" la 9 ani alături de mentorul său, Marius Moga, Maia Mălăncuș și-a continuat ascensiunea artistică cu single-uri precum „Vreau să Zbor", alături de ADDA, „Îți place și ție", alături de Ioana Ignat, în care protagonișți sunt cele două artiste, alături de Cucu de la Noaptea Târziu și a continuat cu „Chewing Gum", un single fun cu versuri în engleză și beat-uri fresh. Pe lângă muzică, Maia Mălăncuș a dublat-o pe Shahdi Wright Joseph, interpreta personajului Young Nala în filmul „The Lion King" și vocea lui Mei, unul dintre cele mai îndrăgite personaje principale din comedia animată „Roșu aprins" (Turning Red), lansat de Disney și Pixar Animated Studios.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.