Setari Cookie-uri

Ce se întâmplă cu copiii Deei Maxer după divorțul de Dinu Maxer? Andreas, mesaj emoționant pentru tatăl său

Divorțul dintre Dinu și Deea Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere, însă cei doi s-au separat civilizat, purtându-și în continuare un respect imens unul pentru celălalt. Recent, Dinu Maxer a dezvăluit ce s-a hotărât cu privire la custodia micuților săi.

Povestea de iubire dintre Dinu și Deea Maxer a ajuns la final, după 18 ani în care s-au iubit cu patos, timp în care au format una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Anunțul făcut de cei doi pe rețelele sociale a venit ca un trăsnet peste urmăritorii săi, care nu bănuiau că Deea și Dinu Maxer ar avea probleme în căsnicie.

Cei doi au preferat discreția, însă speculațiile apărute în presă l-au făcut pe Dinu Maxer să intervină și să vorbească deschis despre situația în care el și mama copiilor săi se află.

Dinu Maxer a fost invitatul lui Cristi Brancu, iar în emisiunea de la Antena Stars, artistul a făcut o serie de mărturisiri legate de divorțul neașteptat al anului, dar și de custodia copiilor. Astfel, el și cu Deea Maxer au luat în calcul binele suprem al celor mici, iar alegerile pe care le-au făcut și le vor face de acum încolo se bazează pe bunăstarea emoțională și fizică a lui Andreas și a Maysei.

Citește și:

Dinu Maxer a dezvăluit că fosta sa soție s-a mutat în aceleși bloc, pe un etaj diferit față de cel pe care stăteau împreună. Andreas, fiul celor doi, a ales să rămână cu tatăl său, în timp ce micuța Maysa a rămas să locuiască cu mama. Împreună, Deea și Dinu Maxer au custodie comună.

„Avem tutelă comună. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița la mama ei. Noi stăm la doi, ele stau la 5, casa fetelor, casa baieților”, a spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Mai mult, fiul celor doi i-a spus lui Dinu că este mai bine să se despartă, pentru că existau prea multe neînțelegeri în familie.

„Tati, e mai bine așa (n.r. sa divorțeze) ca nu va mai certați”, i-a spus Andreas lui Dinu Maxer.

Gândul la cei doi copii ai lor i-a făcut pe Dinu și Deea Maxer să rămână în continuare aproape unul de celălalt.

Citește și:

„Deea a cumpărat un apartament, și aici e șocul pe care l-am resimțit din vorbele celorlalți. S-a mutat pe aceeași scară, în același bloc, da! noi am gandit totul pentru copii. Mulți or sa zică că nu e adevărat”, a mai spus artistul.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.