Setari Cookie-uri

Noi eliminări la Survivor: Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au ieșit din concurs

Reality show-ul Survivor continuă cu noi eliminări, iar de această dată Mihai Zmărăndescu și Ada Dumitru au fost cei care au părăsit competiția.

Marți, 28 martie, în cea mai nouă ediție Survivor, doi dintre Faimoși au plecat acasă. Înainte de eliminare, echipa Faimoșilor a câștigat jocul de recompensă, însă au pierdut bătălia pentru imunitate, care era și cea mai importantă.

Prezentatorul emisiunii, Dan Pavel a anunțat cine sunt cei doi concurenți care vor pleca acasă. Ada Dumitru a fost primul nume strigat la eliminare. Tânăra are probleme de sănătate care o împiedică să mai continue competiția.

„Tu, Ada, vei părăsi Survivor pe considerente nmedicale”, a spus Domnul Dan. Anunțul i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

„Într-adevăr, ovarul meu are nevoie de îngrijire o perioadă, dar sunt convinsă că totul va fi bine. Sănătatea e pe primul loc. Când am ajuns aici, am zis că eu mai mult de două săptămâni nu stau. Și, după aceea, am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de amintiri incredibile, e greu să explici ce trăiești aici. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru tot ce am trăit împreună“, a spus Ada cu emoție în glas, la aflarea veștii.

Citește și:

Concurenții au participat apoi la nominalizarea colectivă, iar Carmen Grebenișan a fost propusă spre eliminare. Ionuț Iftimoaie și Ștefania, cei care au beneficiat de imunitatea individuală, i-au nominalizat pe Remus, respectiv Mihai Zmărăndescu.

„Votul Ștefaniei a venit către mine inopinat, fără justificare și motivul pentru care m-a nominalizat a fost să nu intre cei doi cu Kamara, știind că are șanse foarte mari să ajungă departe în competiție. Șerpărie, dacă mă întrebați pe mine, dar asta denotă caracterul oamenilor. În același timp, când o să ies o să mă duc direct la băiatul meu. Și atât“, a comentat Mihai Zmărăndescu votul Ștefaniei.

În final, concurentul a fost cel care a părăsit competiția. Mihai Zmărăndescu a intrat în competiție pe 13 februarie.

Citește și:

„Ce pot să zic, plec dintre anumiți șerpi. Vă mulțumesc tuturor! Ați fost mai oameni decât mulți din echipa asta, chiar dacă am fost adversari pe traseu (se referă la Războinici). Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare. Și vor realiza că poți să ai toți banii din lume, dar coloana vertebrală este cea mai importantă“, a mai spus acesta.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.