Setari Cookie-uri

Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, va deveni tată pentru prima dată! Logodnica sa, Erin Darke este însărcinată

Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, este în culmea fericirii! Starul internațional va deveni tată pentru prima oară, la 33 de ani!

Daniel Radcliffe, actorul din "Harry Potter", va intra, începând din acest an, în rândul tăticilor! Starul internațional așteaptă primul său copil, alături de logodnica sa, Erin Darke, cu 5 ani mai mare ca el.

În vârstă de 33 de ani, Daniel Radcliffe s-a logodit cu aleasa inimii sale în 2014, iar împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Acum, cei doi urmează să treacă la următorul pas, și anume mărirea familiei.

Anunțul a fost făcut public de către un reprezentant al actorului din "Harry Potter", care a confirmat sarcina lui Erin Darke, în cursul zilei de sâmbătă.

Cine este logodnica lui Daniel Radcliffe?

Daniel Radcliffe și-a cunoscut partenera de viață chiar pe platourile de filmare, atunci când amândoi jucau în pelicula "Kill Your Darlings", ce a avut premiera în anul 2013.

Citește și:

Erin Darke este o actriță de origine americană, fiind cunoscută pentru rolul din serialul "Good Girl Revolut" (2016), iar ultimul serial în care a jucat este "The Marvelous Mrs Maisel".

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.