Setari Cookie-uri

Selena Gomez i-a luat apărarea lui Hailey Bieber, după ce soția lui Justin Bieber a primit amenințări cu moartea

Selena Gomez a postat un mesaj plin de compasiune și bunătate față de soția fostului ei iubit, Justin Bieber. Hailey Bieber a primit numeroase critici, reproșuri și chiar amenințări din partea fanilor Selenei Gomez, după ce a postat un video în care își bătea joc de artistă.

Selena Gomez a postat recent un mesaj plin de compasiune și bunătate față de actuala soție a lui Justin Bieber, cel alături de care a trăit o poveste tumultoasă de iubire, timp de 8 ani. Hailey Bieber i-a cerut ajutorul Selenei Gomez, după ce a primit numeroase reproșuri, critici și chiar amenințări cu moartea din partea fanilor artistei.

Înainte de a-i cere ajutorul, Hailey Bieber a postat un video alături de prietenele sale, în care o ironizează pe Selena și își bat joc de ea. Fanii Selenei nu i-au iertat nimic lui Hailey, care s-a simțit încolțită și i-a scris un mesaj fostei iubite al lui Justin Bieber.

Selena Gomez i-a îndemnat pe urmăritorii ei la bunătate și le-a spus că lucrurile au ajuns mult prea departe.

„Hailey Bieber m-a contactat și m-a anunțat că a primit amenințări cu moartea cu o atitudine plină de ură. Nu este ceea ce susțin eu. Nimeni nu ar trebui să experimenteze ură sau hărțuire. [...] Întotdeauna am pledat pentru bunătate și chiar vreau ca toate acestea să înceteze”.

Citește și:

Ulterior, Selena Gomez a început să o urmărească pe Hailey Bieber pe Instagram. Același lucru a făcut și soția lui Justin Bieber, care i-a dat follow Selenei, postând un mesaj de mulțumire pentru artistă.

"Vreau să-i mulțumesc Selenei pentru că a vorbit, în timp ce ea și cu mine am vorbit în ultimele câteva săptămâni despre cum să trecem peste această narațiune continuă dintre ea și mine. Ultimele săptămâni au fost foarte dificile pentru toți cei implicați și milioane de oameni văd atât de multă ură în jurul acestui lucru, ceea ce este extrem de dăunător. În timp ce rețelele sociale sunt o modalitate incredibilă de a conecta și de a construi comunitatea, momentele ca acesta servesc doar la crearea unei diviziuni extreme în loc să aducă oamenii împreună.

Citește și:

Lucrurile pot fi întotdeauna scoase din context sau interpretate altfel decât se dorește. Cu toții trebuie să fim mai atenți la ceea ce postăm și spunem, inclusiv eu. În cele din urmă, cred că iubirea va fi întotdeauna mai mare decât ura și negativitatea și există întotdeauna o oportunitate de a ne întâlni cu mai multă empatie și compasiune.", a scris Hailey Bieber, la scurt timp după mesajul postat de Selena Gomez.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.