Setari Cookie-uri

Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

Smiley a făcut un anunț pentru fanii lui, care i-a pus imediat pe gânduri. Acesta le-a transmis tuturor urmăritorilor lui de pe rețelele sociale faptul că se mută în America, moment în care aceștia au crezut că pentru totdeauna, dar i-a liniștit destul de repede zicându-le, mai apoi, că se întâmplă pentru o perioadă de timp, nu pentru totdeauna.

Vestea că Smiley se mută din România a venit ca un fulger pentru admiratorii lui din mediul online, care au crezut că lucrul acesta va fi permanent. Cei care îi ascultă muzica și care îl apreciază încă de pe la începuturile carierei sale au crezut că nu se vor mai putea bucura de vreun concert așa cum doar iubitul Ginei Pistol știe să facă, ceea ce i-a întristat, dar s-au liniștit după ce au auzit și restul poveștii.

Plecarea lui Smiley va dura doar două săptămâni, după cum chiar el a povestit în mediul online. Mai exact, acesta va merge în Los Angeles, de unde a promis că va posta zilnic filmări, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce face acolo. Acesta a început destăinuirile încă din avion, unde nu a fost mulțumit deloc de faptul că nu avea loc suficient pentru picioare, dar unde l-a mulțumit gândul că după ce va ajunge în America se va apuca de treabă așa cum se cuvine, la studio.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.