Setari Cookie-uri

Elena Gheorghe, mesaj de susținere pentru Ana Morodan. Adelina Pestrițu a avut și ea ceva de zis: E omenesc să greșim

Elena Gheorghe i-a transmis un mesaj de susținere Anei Morodan, în dreptul postării pe care vedeta a făcut-o pentru fanii ei de pe rețelele sociale, pe care simte că i-a dezamăgit enorm zilele acestea. În urmă cu două seri, „Contesa digitală” a fost prinsă de oamenii legii conducând fără permis și sub influența băuturilor alcoolice și se pare că și după ce ar fi consumat substanțe interzise.

Ana Morodan trece prin niște moment foarte complicată, după ce s-a ales cu trei dosare penale fiind, de asemenea, cercetată sub control judiciar. La doar câteva ore după ce a condus fără permis, a lovit două mașini în încercarea sa de a fugi de oamenii legi, dar și sub influența alcoolului și a unor substanțe interzise, pe care a negat că le-ar fi consumat, fiind vorba după cum a zis ea despre niște pastile pe care nu le consumă fără o rețetă din partea medicului.

În aceste clipe grele din viața sa, Ana Morodan se bucură, totuși, de susținere din partea oamenilor dragi. Una dintre vedetele care au simțit nevoia să îi arate că îi sunt aproape, chiar și acum când viața o pune serios la încercare, este Elena Gheorghe. Cântăreața a afirmat că e omenesc să greșească, singurul care este de păcat fiind, din punctul ei de vedere, Dumnezeu. I-a zis că are nevoie de multă iubire, că depresia înseamnă neiubire, iar că ea este acolo pentru a o îmbrățișa, chiar dacă virtual, pentru că vrea să își revină cât mai repede cu putință.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.