Setari Cookie-uri

Shakira a plecat în căutarea fericirii, departe de Barcelona! Artista și-a luat copiii și a plecat definitiv la Miami

Shakira a lăsat trecutul în urmă și s-a îmbarcat în avionul către SUA, acolo unde va începe un nou capitol al vieții sale, alături de cei doi băieți pe care îi are.

Shakira a plecat în această duminica, 2 aprile, din Barcelona, pentru a se muta definitiv la Miami, acolo unde o așteaptă familia și prietenii săi. Artista și-a luat cei doi copii pe care îi are împreună cu Gerard Pique și a început o nouă viață, în căutarea fericirii.

Vedeta a fost fotografiată de paparazii în aeroportul din Barcelona, în timp ce pășea către un nou drum, lăsând în spate ultimii ani în care Spania i-a fost "acasă". Ulterior, artista în vârstă de 46 de ani a postat o fotografie făcută din avion, alături de un mesaj emoționant.

„Dar lucrurile nu sunt mereu așa cum ne dorim. Câteodată alergăm, dar nu ajungem. Niciodată să nu te îndoiești că voi fi aici”., a scris Shakira pe rețelele sociale.

Citește și:

Într-o altă postare pe contul său de Instagram, artista și-a luat la revedere de la locurile unde a trăit în ultimii 11 ani. Shakira le-a mulțumit tuturor pentru sprijin și loialitate, anunțând că de acum va începe un nou capitol al vieții sale.

„Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat în timp ce mă aflam acolo, care mi-au șters lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc. [...] Mulțumesc publicului spaniol care m-a acoperit cu iubirea și loialitatea lui. Vouă vă spun, ne vedem mai târziu”, a precizat artista columbiană.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.