Setari Cookie-uri

Despărțită de fiul ei, Adriana Trandafir spune cum se înțelege astăzi cu primul ei copil. Ștefan este profesor la Drept

Adriana Trandafir a trăit un adevărat coșmar, atunci când, în urmă cu mulți ani, instanța a decis ca fiul ei, Ștefan, să fie încredințat fostului ei soț. Actrița a suferit enorm și se gândește în continuare cu durere la acea perioadă. Acum, îndrăgita vedetă a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan.

Adriana Trandafir a suferit enorm atunci când a divorțat de fostul ei soț, după ce instanța a decis ca fiul ei, în vârstă atunci de 7 ani, să rămână să locuiască cu tatăl. Judecătorii au luat această decizie motivând faptul că meseria de actriță a Adrianei Trandafir nu i-ar asigura lui Ștefan, singurul ei copil în acea perioadă, un trai sigur.

Vedeta a suferit enorm și își amintește și acum cu multă durere despre acea perioadă grea din viața ei.

„Nu actriţa Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nici o legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot aşa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare”, a povestit Adriana Trandafir, pentru click.ro.

Din fericire, timpul a trecut și a așezat frumos lucrurile între actriță și fiul ei, Ștefan. Acum, tânărul în vârstă de 32 de ani este profesor la Facultatea de Drept și se înțelege de minune cu mama sa. Adriana Trandafir este cât se poate de mândră de fiul ei și chiar a fost și la cursurile sale, din cadrul Facultății de Drept, pentru a-l vedea în rolul de profesor.

Citește și:

„Şi m-am întrebat: oare Ştefan, băiatul meu, cum predă? Şi m-am furişat la un curs de-al lui, fără ca el să ştie, în aula Facultăţii de Drept…

Şi când l-am văzut că apare cu papion şi le spune „Salve” studenţilor şi întâi le spune un banc, apoi o glumă, ca pe urmă să ajungă unde vrea el, am înţeles că este un mare şi un foarte bun actor”, a povestit Adriana Trandafir, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.