Setari Cookie-uri

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Hotelul Sheraton Bucharest lansează brunch-ul de Paște și încurajează să tratăm reuniunile cu cei dragi ca pe artă, pentru că acestea aduc în viață echilibru și reprezintă cele mai importante momente. Masa servită în oraș alături de familie și de prieteni este un obicei care a luat amploare, mai ales după perioada pandemiei când oamenii au fost nevoiți să stea mult în casă, cei mai mulți fără cei dragi aproape. În ultimii ani, românii au adoptat obiceiul de a ieși în oraș și de a lua masa la restaurant chiar și de sărbători, iar Paștele este o ocazie perfectă pentru a aduna toată familia laolaltă și a petrece timp de calitate împreună.

CP

Într-o lume a supra-solicitării și vitezei, adesea la distanță de oamenii importanți din viață, sărbătorile de Paște oferă ocazia reîntâlnirii și să reconectării cu cei dragi. A petrece timp cu familia este extrem de important, nu doar pentru că oferă confortul și sprijinul emoțional de care oamenii au nevoie, ci și pentru că ajută la construirea relațiilor durabile și crearea unor amintiri neprețuite. De asemenea, petrecerea timpului împreună cu cei dragi creează contexul perfect pentru reechilibrare, pentru a face față activităților zilnice cu energie și motivație.

Sheraton București îi așteaptă pe cei dornici să petreacă Paștele cu familia fără grija pregătirilor și orelor petrecute în bucătărie. În plus, în cadrul Easter Brunch @Sheraton, cei mici se pot distra cu echipa de animatori, pot picta ouă și pot participa la competiția de vânătoare de ouă.

Citește și:

Chef Ashlie Dias, bucătar multi premiat în industrie și cu o vastă experiență internațională, a conceput, alături de echipa sa, un meniu complex pentru brunch-ul de Paște. De la preparate tradițional românești, care vă vor transpune în bucătăria mamei sau a bunicii, până la delicatese apreciate din diverse culturi ale lumii sau celebrul Live Benihana Show, toate acestea și nu numai vor încânta simțurile și vor răsfăța pe oricine.

Iar atmosfera de sărbătoare va fi completată de un show de muzică live susținut de Don Michè, recunoscut pentru stilul său unic, ce combină muzica italiană autentică cu muzica americană postbelică, într-un mod original și captivant.

Easter Brunch @Sheraton este o experiență dedicată întregii familii, prețul fiind de 375 ron/adult, respectiv 188 ron/copil (7-12 ani), iar pentru copiii sub 6 ani accesul este gratuit.

Citește și:

  E momentul perfect de pus în calendar cea mai importantă întâlnire, cea cu familia, de Paște, la Hotel Sheraton București , pe 16 Aprilie, între orele 12:30 și 16:00, la Restaurant Avalon.

  Pentru mai multe detalii și rezervări puteți contacta Sheraton Bucharest Hotel la e-mail sales@sheratonbucharest.com sau telefon 0743 145 337.

  Vizionare placuta


  Kudika
  3 Aprilie 2023
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.