Setari Cookie-uri

Cum se înțeleg copiii Claudiei Pătrășcanu cu fiica Biancăi Drăgușanu? Detalii inedite!

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu se află în plin proces, însă, copiii celor două femei din viața lui Gabi Bădălău au cu totul o altă relație!

După un divorț tumultos ce a durat 2 ani, Claudia Pătrășcanu nu își găsește nici măcar acum liniștea. Bianca Drăgușanu, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe artistă și îi cere daune morale pentru jignirile aduse.

Mai mult, tensiunile dintre cele două vedete continuă, însă nu același lucru se întâmplă și cu cei mici. Băieții Claudiei Pătrășcanu și fetița Biancăi Drăgușanu s-au cunoscut și au o relație foarte bună, scrie în exclusivitate spynews.ro. Potrivit sursei citate, băieții Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău petrec timp cu Sofia și se joacă împreună, de fiecare dată când aceștia sunt în vizită la tatăl lor, mai exact, 2 weekend-uri pe lună.

Cei trei copiii ies la joacă împreună, au o relație de prietenie strânsă și țin legătură chiar și atunci când nu se întâlnesc. În ciuda faptului că relațiile dintre părinții lor sunt destul de tensionate, cei mici se bucură de prietenia creată cu această ocazie.

Citește și:

Bianca Drăgușanu și dorința de a deveni din nou mamă

Bianca Drăgușanu este o mamă cât se poate de mândră de fiica ei, Sofia, și este înebunită după copii. Vedeta a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină din nou mamă, mai ales că și fiica ei i-a mărturisit faptul că își dorește o surioară.

”Zece copii îmi doresc (...) Orice minune e binevenită în viața mea, așa că o aștept, nu mi-am făcut genul ăsta de planuri, dar dacă va apărea, cu siguranță voi spune da și voi îmbrățișa cu drag. Își dorește o surioară, asta pot să spun sigur și avem tot mai des discuții de genul acesta. Nu pot să-mi imaginez momentan, pentru că na, nu știu, nu m-am gândit cum o să fie, dacă o să fie...”, spunea Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.