Setari Cookie-uri

Ștefan Bănică Jr., lecție dură pentru fiul său, la primul spectacol de la Sala Palatului: Nu face excepție

Ștefan Bănică Jr. este un profesionist desăvârșit și nu face excepții atunci când vine vorba de spectacolelele pe care le pregătește.

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul actual, fiind cunoscut pentru profesionalismul de care dă dovadă la fiecare apariție. În ceea ce privește concertele de la Sala Palatului, artistul muncește din greu pentru ca fiecare detaliu să iasă perfect.

Acest lucru l-a învățat pe propria piele și fiul său, Radu Bănică, a cărui talent îl moștenește. Tânărul este student la actorie, cântă și este și antreprenor. Prima sa apariție în lumea reflectoarelor a fost alături de tatăl său, la unul din concertele de Crăciun pe care Ștefan Bănică le susținea în urmă cu 11 ani.

Pentru Radu Bănică, acel moment nu va fi uitat vreodată, fiind unul încărcat de emoție.

„Prima oară când am fost pe scenă la Sala Palatului a fost în 2012.

Citește și:

Am avut un moment cu tata. Îmi amintesc că primul impuls a fost să plâng de emoție, mai ales când am văzut atât de mulți oameni. Totul s-a întâmplat într-o secundă și cumva mi-am revenit imediat”, a mărturisit Radu Bănică, pentru catine.ro.

În acea seară, tânărul a primit o lecție foarte importantă din partea tatălui său. Radu și-a dat seama cu cât profesionalism lucrează tatăl său, astfel că el nu a fost tratat ca băiatul lui Ștefan Bănică Jr., ci ca un oricare alt invitat, care trebuie să arate talentul și munca sa.

„E foarte exigent și nu face excepție. Eu n-am fost fiul lui atunci, am fost pur și simplu un invitat artist. Pe fișa postului, profesionalism. Nu există excepții”, a mai spus Radu Bănică.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.