Setari Cookie-uri

Gina Matache, o mamă dură pentru Delia. Ce i-a reproșat artista femeii care a adus-o pe lume: Îmi pare rău

Gina Matache a fost o mamă dură pentru primul copil pe care l-a adus pe lume, pe vremea când era foarte tânără, fiind vorba în mod clar despre Delia. Deși a crescut frumos, având o carieră de succes, artista are câteva lucruri de reproșat mamei sale. Iată ce a povestit femeia!

Gina Matache a rămas însărcinată cu Delia, pe vremea când se considera ea însăși un copil, iar drept dovadă felul în care a educat-o și a crescut-o la vremea respectivă este unul de condamnat în zilele noastre, cel puțin de către fiica ei. Partenera de viață a lui Răzvan Munteanu și-a tras mama la răspundere că pe sora ei mai mică, Oana, a crescut-o mult mai bine, iar femeia a vorbit despre acest aspect, într-un interviu pe care l-a acordat.

Mama artistei a început prin a le da un sfat mamelor de pretutindeni și de orice vârstă și anume să își țină copiii aproape, indiferent de neînțelegerile care apar pe parcurs între ei. Ea este de părere că un copil nu trebuie înlăturat, doar pentru că greșit și nici pedepsit, iar aici a vorbit din propria sa experiență, deoarece în tinerețe a procedat și ea la fel cu una dintre fiicele sale.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.