Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, declarații sfâșietoare după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetițele

Alina Sorescu trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce instanța a decis ca fetițele sale, Raisa și Carolina să petreacă alternativ câte o săptămână la ambii părinți.

Alina Sorescu trece printr-o perioadă foarte dificilă și a vorbit despre trăirile care o încearcă de când instanța a decis ca cele două fetițe ale sale, Raisa și Carolina să locuiască câte o săptămână la ambii părinți. Artista a fost devastată de această veste și, cum era și normal, a făcut apel și speră ca acest program să fie schimbat, î beneficiul celor mici.

Paparazii au surprins momentele sfâșietoare atunci când Alexandru Ciucu a venit să le ia pe cele două fetițe, iar micuțele s-au agățat de mama lor, plângând și nedorind să plece cu tatăl lor. Alina Sorescu a plâns și ea și cu greu s-a despărțit de Carolina și Raisa.

„Viața de mamă te învață să te descurci în foarte multe ipostaze și nici nu știi câtă energie aia. (…) Când ai plâns ultima oară? Cred că a văzut toată lumea, e o perioadă delicată în viața mea. Și plâng, evident.

Citește și:

Când plâng fetițele, plâng și eu. A fost și filmat și s-a văzut fizic care a fost reacția. Nu vorbim aici despre relația dintre noi. Vorbim despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi e și mie greu”, a povestit Alina Sorescu, în emisiunea Vorbește lumea, potrivit fanatik.ro.

Artista suferă în continuare pentru durerea fetelor sale, însă, până la un nou verdict al judecătorilor, Alina se concentrează pe muncă. Ea este implicată în numeroase proiecte și își dorește să ajute și alte mame, prin acțiunile sale.

„Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge….De asta, cumva, în perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimentele caritabile pe care le-am făcut, pe care urmează să le fac. Săptămâna viitoare am un concert pe care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă.

Citește și:

Mai bine zis, numai o mamă poate înțelege suferința altei mame. Voi cânta pentru a strânge fonduri pentru bebelușii născuți prematur la Spitalul Marie Curie”, a declarat frumoasa artistă.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.