Setari Cookie-uri

Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite? Frumoasa mămică ascunde o mare durere în suflet

Raluca Gheorghe i-a impresionat pe jurați cu un desert pregătit cu migală, macarons. Frumoasa mămică în vârstă de 34 de ani are 5 copii, 4 lângă ea și o fetiță în ceruri.

Raluca Gheorghe este cunoscută în mediul online datorită vlogurilor pe care le postează pe pagina sa de Youtube. Raluca este o mămică dedicată, iar la doar 35 de ani se poate mândri cu o familie frumoasă și unită.

Raluca a fost prezentă în ediția de ieri seară a emisiunii Chefi la cuțite, acolo unde i-a încântat pe chefi cu preparatul său, macarons. Inițial, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au crezut că deserul este unul cumpărat, nicidecum unul gătit cu doar câteva ore înainte. Cei 3 chefi au fost pe deplin impresionați de gustul prăjiturilor și au lăudat-o pe Raluca pentru profesionalismul și atenția la detalii pe care le are.

„Povestea cu macarons a început acum 5 ani când eram însărcinată cu al treilea copil. Eram însărcinată, nu mâncasem macarons până atunci, iar în perioada sarcinii vedeam peste tot macarons. Am cumpărat, am gustat, mi-au plăcut și m-am ambiționat să fac și eu. Am locuit în Germania 10 ani, am fost mămică mai mult. Soțul era cel care lucra. Era șofer pe TIR. Pleca mult de acasă.", a povestit Raluca Gheorghe.

Citește și:

În spatele zâmbetului său, Raluca ascunde, însă, o durere imensă. Ea este mămică de 5 copilași, 4 lângă ea și o fetiță care a plecat mult prea devreme în ceruri. Micuța Claudia, primul ei copil, s-a născut cu probleme de sănătate și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. La aproape 5 ani, fetița s-a stins din viață, lăsând un gol de nestins în sufletul părinților.

„Din păcate, nu am 5. Prima fetiță nu mai este. Ea s-a născut bolnavă. Ea a murit la aproape 5 anișori. Deja aveam 2 copii, cu al patrulea eram însărcinată când am pierdut-o pe Claudia. Am născut-o cu diagnosticul de hidrocefalie și a fost operată la 2 luni. Au urmat mai multe intervenții, a fost dureros. Cel mai dureros e atunci când facem poze de familie, iar ea lipsește', a mărturisit concurenta.

Citește și:

Cu toate acestea, Raluca a menționat că are credință că revederea cu fiica ei va exista cândva, iar acest gând îi alină suferința.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.