Setari Cookie-uri

George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat în Los Angeles! Cum arată acum viața celor doi?

George Burcea și Viviana Sposub au plecat în America, după ce actorul a făcut furori cu rolul său din serialul Wednesday.

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc visul american, iar cei doi se bucură de traiul pe un alt continent! Actorul și iubita lui au plecat în America în urmă cu câteva luni, acolo unde a avut loc premiera serialului Wednesaday, în care Burcea îl interpretează pe Lurch.

Viața din America le priește celor doi îndrăgostiți, iar, recent, Viviana le-a dezvăluit internauților câteva detalii despre noul lor ritm de a trăi, departe de România. Ea și George Burcea au locuit o perioadă la New York, iar acum s-au stabilit în Los Angeles.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

Citește și:

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a spus Viviana Sposub pe Instagram.

De când au ales să plece în America, George Burcea și partenera lui de viață au devenit foarte discreți pe rețelele sociale. Actorul și fosta prezentatoare tv nu mai postează atât de des cum o făceau înainte, semn că se bucură din plin de tot ceea ce le oferă America.

Cu toate că este departe de fiicele lui, Burcea se gândește mereu la ele. În urmă cu câteva săptămâni, el a venit special din State pentru a le vedea pe Ela și Clara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.