Setari Cookie-uri

Ce se întâmplă cu cei doi copii pe care Andreea Marin i-a adoptat la distanță? Vedeta nu mai păstrează legătura cu ei

Andreea Marin a adoptat doi copii la distanță, însă, în prezent, nu mai păstrează legătură cu cei doi. De ce s-a ajuns în această situație?

Andreea Marin a adoptat, în urmă cu mai mulți ani, doi copii la distanță: o fetiță din Kenya și un băiețel din China. Vedeta nu mai păstrează în prezent legătura cu cei doi și a explicat și motivele pentru care s-a ajuns în această situație.

Regulile adopției internaționale sunt foarte bine delimitate, astfel că Andreea Marin a fost nevoită să respecte anumite cerințe impuse de organizația care se ocupa cu aceste adopții. În urmă cu 13 ani, ea și-a dorit enorm să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor din medii defavorizate.

Vedeta, ambasador UNICEF, a dezvăluit că a trimis constant bani pentru cei doi copii, bani ce au ajuns în comunitățile unde era cea mai mare nevoie.

„Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului.

Citește și:

Fundația în cazul acesta îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil. De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate.

Nu ajutai doar copilul în cauză pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția «părinți adoptivi» din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare și ei construiau întreaga comunitate. Adică le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei”, a povestit Andreea Marin, la FRESH by UNICA.

Andreea Marin a vorbit despre sistemul internațional de adopție, care este foarte bine gândit, astfel încât banii merg către construirea unui mediu propice dezvoltării armonioase a copiilor.

Citește și:

„Creșteau ca familii, se ajutau între ei, înțelegeau cu toții aceleași lucruri, aveau parte și de o educație odată cu dezvoltarea infrastructurii. Exact așa cum trebuie să crească, în mod sănătos”, a completat Andreea Marin, mai arată sursa citată anterior.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.