Setari Cookie-uri

Connect-R, în depresie după nașterea fiicei lui! Cum și-a revenit artistul, după ani în care depresia i-a marcat viața?

Connect-R a suferit de depresie, după nașterea fiicei sale, Maya. Artistul s-a confruntat ani la rând cu depresia, până când a reușit să își revină.

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni, iar piesele sale ajung rapid la sufletul publicului său. Cântărețul are parte de un succes enorm și se bucură de admirația fanilor. Cu toate că se bucură de reușite pe plan profesional, în planul personal, artistul a avut de învățat câteva lecții prețioase.

Connect-R a trecut prin mai multe transformări în ultima perioadă, în drumul său spre vindecarea sufletească. Artistul a suferit de depresie după nașterea fiicei sale, Maya, dar mai ales după ce micuța s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Toate acele situații limită l-au adus pe Conect-R în punctul de a se simți vulnerabil și nesigur.

„Am avut vreo câțiva ani de depresie, pornită de la faptul că am devenit foarte vulnerabil o dată cu nașterea fiicei mele. Când s-a îmbolnăvit ea, am avut nesiguranța aceasta în legătură cu ce i se poate întâmpla. «Atât de vulnerabil sunt?», «Dacă i se întâmplă ceva copilului, eu nu mai sunt în stare de nimic?».Nu mai eram în stare să fac nimic.”, a declarat artistul în podcastul La Fileu.

Citește și:

Timpul a fost în favoarea sa, iar Connect-R a reuțit să învingă stările prin care trecea. Artistul a oferit și câteva sfaturi celor care trec prin astfel de momente, explicând faptul că toate gândurile rele și grijile excesive afectează buna funcționare a organismului.

„În primul rând, să-și verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoțiile negative și pozitive devin emoții captive și se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia ‘simți fluturi în stomac când te îndrăgostești’, că emoția pozitivă tot acolo se duce. Și expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica. Dacă eu sunt trist și îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinți, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primește informația că poziția gurii e de zâmbet.

Citește și:

Alergatul îți oxigenează întregul organism, dar are și alt beneficiu. În trecut, când vânam animale, dar eram și vânați, când fugeam și reușeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică și atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă și acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumătate de apă pe zi.”, a mai spus cântărețul.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.