Setari Cookie-uri

Cum arată invitația pentru încoronarea regelui Charles? Marele eveniment de apropie cu pași repezi!

Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe data de 6 mai, atunci când sunt așteptate aproximativ 2.000 de persoane la marele eveniment. Invitația oficială a fost publicată, iar o dată cu ea a fost făcut public și portretul Regelui și al Reginei.

Marele eveniment de încoronare a Regelui Charles va avea loc luna viitoare, pe data de 6 mai. Palatul Buckingham face ultimele pregătiri pentru încoronarea Regelui și a Reginei, atunci când sunt așteptate să participe aproximativ 2.000 de persoane. De asemenea, Regele Charles își dorește ca evenimentul să fie o îmbinare între elementele de modernitate cu cele tradiționale.

Invitația oficială a fost publicată de Palatul Buckingham, iar ceremonia va avea loc la Westminster Abbey. Persoanele care sunt așteptate la eveniment vor primi invitația colorată, care conține datele despre ziua încoronării. Designerul invitației a fost realizat de Andrew Jamieson, artist heraldic, picând manual în acuarelă.

”Încoronarea Majestăților Sale Regele Charles al III-lea și a Reginei Camilla. Din porunca Regelui, Earl Mareșal este îndrumat să-l invite pe (nume) să fie prezent a Westminster Abbey în ziua de 6 mai 2023”, este textul invitației.

Citește și:

Încoronarea va fi transmisă live pentru a putea fi urmărită de oamenii din întreaga lume, simpatizanți ai familiei regale britanice.

Pe lângă invitația evenimentului, Palatul Buckingham a publicat și portretul oficial al Regelui și al Reginei. În fotografie, Regele Charles este înfățișat în timp ce o ține în brațe pe Camilla. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2005, iar Camilla va fi încoronată în aceeași zi, alături de Charles.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.