Setari Cookie-uri

Larisa Iordache iubește din nou! Cine este noul iubit al gimnastei?

După mai multe eșecuri în dragoste, Larisa Iordache s-a afișat cu noul iubit!

Larisa Iordache a dat uitării poveștilor de dragoste neîmplinite din trecut, iar acum iubește din nou! Gimnasta în vârstă de 26 de ani s-a despărțit de fostul iubit în urmă cu câteva luni, iar acum și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat care face parte din același domeniu ca și ea.

Larisa Iordache are o carieră impresionantă în gimnastică și a obținut rezultate uimitoare de-a lungul carierei sale. Sportiva este medaliată olimpică, mondială și europeană, iar acum antrenează copiii care își doresc să calce pe urmele ei. Pe lângă succesul în sport, Larisa Iordache se bucură acum și de reușite în plan personal.

Gimnasta a declarat în urmă cu câteva săptămâni că iubește din nou, iar acum s-a afișat pe rețelele sociale alături de noul ei iubit. În postările de pe social media, Larisa Iordache apare împreună cu sportivul Cristian Chiriță, cel care a reprezentat România la competițiile internaționale de tenis de masă din 2015.

Citește și:

Tânărul este multiplu campion național în proba de dulblu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și Seniori. Cristian Chiriță a mai obținut și o medalie de bronz la campionatul Național de Seniori din 2020 și este campion național cu echipa în Superliga Masculină și vicecampion național.

Larisa Iordache, dezvăluiri despre noul iubit

Larisa Iordache a mărturisit ce aștepătări are de la noul ei iubit și a menționat cât de importantă este comunicarea. Mai mult, ea a spus că își dorește ca partenerul ei să fie empatic și înțelegător.

„Da, am discutat (n.r. despre ce își dorește de la o relație). Discutăm zilnic. Comunicarea pentru mine, așa cum am mai zis, este foarte importantă. Este foarte important să empatizezi foarte mult cu persoana respectivă, să ai o conexiune anume, chiar și atunci când taci să înțeleagă ce vrei să zici și lucrurile astea funcționează și sunt în regulă. Este clar că nu poți să îți dai seama la început despre toate lucrurile. Nu cunoști un om în 20-25 de ani și îți dai seama că ai stat cu un străin, dar într-o lună, două”, a spus Larisa Iordache, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.