Setari Cookie-uri

Mircea Badea, reguli impuse în relația cu Carmen Brumă! Ce nu are voie să facă partenera sa de viață?

Mircea Badea a impus reguli clare în relația de iubire pe care o are cu Carmen Brumă. Cu ce nu este de acord prezentatorul tv?

Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc o frumoasă poveste de iubire de peste 23 de ani. Împreună au un băiețel și formează una dintre cele mai apreciate familii din showbiz. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre ce înseamnă iubirea pentru el, dar mai ales ce nu este de acceptat într-o relație, din punctul său de vedere.

Mircea Badea a dezvăluit faptul că iubirea nu are nicio legătură cu gelozia, dar și că dragostea este un sentiment profund și mult prea rar întâlnit în relațiile dintre oameni.

Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Citește și:

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.

Gelozia este boala orgoliului. Toată această «poliție» pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește! Mai zic unii, «Păi, tu nu-i verifici telefonul?». Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a explicat Mircea Badea, în emisiunea lui.

Carmen Brumă și Mircea Badea, secretul relației perfecte

Carmen Brumă și Mircea Badea au vorbit despre secretul unei relații reușite și au recunoscut că amândoi sunt persoane impulsive. Totuși, ei cedează în același timp, iar lucrurile revin la normal.

Citește și:

"Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde” mai tare într-o anumită situație”, a povestit Carmen Brumă.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.