Setari Cookie-uri

De Paște, Vulcan Value Centre invită familiile la distracție: premii dulci și evenimente speciale

Vulcan Value Center dă startul campaniei de Paște „Clipe mai dulci împreună” și își așteaptă clienții cu surprize în aplicația mobilă SPOT, idei de cadouri și evenimente speciale pentru copii.

Surpriză festivă pentru noii membri SPOT

Clienții care descarcă aplicația mobilă SPOT și își completează contul până pe 18 aprilie, vor primi garantat un cadou dulce pentru masa de Paște și un voucher în valoare de 30 de lei, pe care îl pot folosi la magazinul Tin Tin Shop.

Tot până pe 18 aprilie, vizitatorii se pot bucura de premii prin tragere la sorți dacă fac cumpărături în valoare de minimum 300 de lei pe un singur bon fiscal și îl scanează în aplicația SPOT. Ei pot câștiga una dintre cele 300 de sticle de vin Purcari. Premiile se oferă în limita stocului disponibil.

Spectacole și multe surprize pentru copii

În perioada 7-9 aprilie, toți copiii sunt așteptați la parada personajelor unde pot descoperi prietenii din povești și pot călători alături de aceștia într-un tărâm magic. Totodată, cei mici pot participa la spectacole interactive și sunt invitați să dea frâu liber imaginației în cadrul atelierelor creative în care pot picta ouă din polistiren și figurine din hârtie. În plus, ca aceste momente să rămână memorabile, Vulcan Value Centre pune la dispoziția clienților fotografii cu magnet și rame foto.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.