Setari Cookie-uri

Probleme în paradis? Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au anulat nunta!

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan așteptau cu nerăbdare să își lege destinele în luna iunie a acestui an, însă marele eveniment a fost amânat.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt un cuplu bine sudat, care abia așteptau să formeze o familie și în fața lui Dumnezeu. Cei doi și-au programat nunta pentru luna iunie a acestui an, iar evenimentul era așteptat de prezentatoarea tv și logodnicul ei.

După ce s-au logodit la biserică, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au organizat în detaliu nunta, însă, acum, cei doi au anulat-o. Vedeta tv a făcut declarații despre motivele amânării marelui eveniment. Invitată la un eveniment de al lui Cătălin Botezatu, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit faptul că nu reușește să îi strângă pe toți oamenii dragi în luna iunie și speră ca aceștia să poată să ajungă în toamnă.

„Am amânat nunta pentru că nu reușim să-i strângem la un loc pe toți cei pe care dorim să-i invităm. Pe Carmen Harra, pe verișorii mei, verișorii lui. Sunt peste tot, în America, în Europa. Problema mare e cu data. Am zis că va fi în iunie, dar nu mai facem. Cred că o lăsăm mai pe toamnă! O să vedeți, mai așteptați un pic, lăsați-ne un pic. Nu putem să-i aducem pe toți la aceeași masă, așa că mai stăm un pic, mai respirăm și mai vedem”, au declarat cei doi și pentru Click.

Citește și:

După o căsnicie toxică, Adriana Bahmuțeanu știe că nu un act ține o familie împreună. Vedeta tv a mai menționat că lucrurile între ea și George Restivan sunt perfect normale și a dat de înțeles că nunta nu este o prioritate.

„Suntem prinși cu diverse treburi, nu avem timp nici să respirăm, nici să dormim. Copiii sunt ok, noi avem o viață normală. Suntem ca și soț și soție, dar nu avem acte. Așa, și ce?! Pe mine mă țin actele, nu am avut acte?! M-am săturat de ele! La ce mi-au folosit?!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu a specificat că nu trebuie să se justifice în fața nimănui, motiv pentru care a refuzat să facă public data la care va avea loc nunta sa.

„Nu văd de ce trebuie să mă justific! Când mă întreabă și nu vreau să le spun data nunții, să interpreteze presa că s-a anulat, nu s-a amânat nimic. Suntem foarte bine, ne înțelegem bine și e totul ok”, a mai adăugat aceasta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.