Setari Cookie-uri

Care este, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și Jador. Adevărul a fost spus: Avem foarte multă treabă împreună

Tot internetul a luat foc, după ce Andreea Bălan și Jador au fost prinși sărutându-se, iar fanii blondinei au așteptat cu sufletul la gură explicații din partea sa, în speranța că vor afla adevărul. Vedeta, invitată fiind în cadrul emisiunii pe care o moderează Dan Capatos, a discutat despre întreaga situație.

O filmare surprinsă de paparazzi în care Andreea Bălan și Jador se sărută, iar ea îl ceartă să intre în mașină, pentru că ar putea să fie văzuți, a devenit virală pe internet. Cei doi nu păreau doar niște prieteni sau, cel puțin, la această concluzie au ajuns fanii lor.

Ei bine, invitată la Xtra Night Show, Andreea Bălan a spus care este adevărul despre acele imagini, dar și despre presupusa lor relație, în ciuda faptului că oamenii nu sunt de aceeași părere, având în vedere că filmarea respectivă face pentru ei cât o mie de cuvinte. Fosta concurentă a început prin a atrage atenția asupra faptului că, timp de doi ani de zile, ea nu s-a afișat cu niciun bărbat și nici nu a mai făcut declarații legate de viața sa. Ea a atras atenția că deși este o femeie singură, nu înseamnă că formează un cuplu cu toți bărbații în compania cărora este surprinsă sau cu care lucrează împreună, cum este și situația cu Jador cu care nu formează un cuplu, așa cum s-a zis.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.