Setari Cookie-uri

Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: Sunt la limită psihic

Scandalul dintre Zanni și Aluziva, care a început în mediul online, pare că nu va ajunge prea curând la final.

Influencerița a simțit nevoia să apeleze la oamenii legii pentru a-și face dreptate, așa că a depus o plângere penală împotriva lui, după cum a promis la scurt timp după ce a urmărit declarațiile sale.

Aluziva, despre scandalul cu Zanni

Aluziva a postat, pe social media, o filmare în care declara că este alături de cei care au căzut în patima substanțelor interzise, ceea ce l-a scos din minți pe Zannidache. Fostul concurent de la Survivor i-a comentat reacția pe unul dintre live-urile sale de pe Twitch, în stilul lui caracteristic, de unde nu au lipsit jignirile. Influencerița a urmărit și ea imaginile respective, despre care a făcut câteva dezvăluiri pe contul său de Instagram.

A fost foarte supărată de toate cuvintele dure venite la adresa ei, spunând că Zanni nu a făcut altceva decât să instige la ură și la violență, motiv pentru care, cel puțin în opinia sa, nu poate rămâne nepepsit, așa că a depus o plângere penală împotriva sa, de care Zanni nu se teme, deoarece a purtat o discuție cu avocații săi, care i-au zis că nu are ce să i se întâmple și că ar trebui să fie liniștit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.