Setari Cookie-uri

Detalii din spatele camerelor de filmat. Ce a zis Alex Abagiu despre emisiunea Bravo, ai stil!

Alex Abagiu a oferiti câteva declarații despre emisiunea "Bravo, ai stil!", după ce în cadrul acestui sezon a devenit unul dintre jurați. Este foarte fericit că are ocazia de a face parte din echipă și se bucură, de asemenea, că a fost primit cu brațele deschise. Uite ce a zis!

Alex Abagiu, detalii din spatele camerelor de filmat

Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii "Bravo, ai stil!" și chiar dacă aceasta a început de doar câteva zile, el pare că face parte din peisaj deja de multă vreme, după cum au spus și ceillalți jurați. Nu doar Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu sunt fericiți că au un asemenea coleg, ci și el se bucură că stă pe unul dintre cele mai importante scaune din România, lucru care i se pare interesant într-un anume fel, dar și unul care vine la pachet cu o mare responsabilitate.

Deși pe micile ecrane a părut sigur pe sine, fără emoții, în realitate în clipa în care a fost nevoit să jurizeze prima concurentă, în care a auzit producătorul în cască, iar toate luminile au fost pe el, a înghețat pur și simplu, dar crede că este normal să se întâmple așa, având în vedere că era ceva cu totul și cu totul nou pentru el. Este un show pe care l-a urmărit și din care face parte acum, iar asta nu are cum să nu pună o mare presiune asupra lui.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.