Setari Cookie-uri

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, puși față în față. De ce s-au contrazis în timpul emisiunii: Nu-i adevărat

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au fost puși față în față, în cadrul emisiunii online pe care o prezintă Bianca Drăgușanu și de care înainte se ocupa nimeni alta decât Oana Radu. În cadrul acesteia, foștii soți au avut o discuție foarte interesantă, iar la un moment dat au ajuns chiar să se și contrazică.

De câteva ediții, emisiunea „Detectorul de minciuni” este Bianca Drăgușanu, care l-a avut invitat de curând pe Victor Slav, fostul său soț și tatăl copilului ei. Cei doi au vorbit despre foarte multe lucruri interesante, inclusiv despre certurile dintre un bărbat și o femeie într-o relație, dar și despre regretele pe care el le are în viață, care nu au nici cea mai mică legătură cu faptul că ei au format un cuplu și nici cu faptul că au ajuns în fața altarului.

După părerea lui Victor Slav un om care asemenea regrete este unul care greșește foarte mult. După ce s-a mai gândit, a ajuns la concluzia că el chiar este un bărbat care nu are regrete, deoarece se gândește că nimeni nu l-a obligat să facă un lucru pe care nu și le-a dorit, iar în plus toate experiențele sale din trecut l-au transformat pe el ca om. Fără să fi trăit toate acele lucruri nu ar fi ajuns să fie cine este astăzi, așa că într-o oarecare măsură este recunoscător.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.