Setari Cookie-uri

Tudor Chirilă, deranjat de faptul că o fată l-a fotografiat în metrou: Lipsă de bun simț rămâne

Tudor Chirilă s-a arătat indignat după ce o fană l-a pozat în metrou. Artistul a făcut comentarii acide legate de gestul femeii.

Tudor Chirilă este un artist iubit de public, prezent în lumina reflectoarelor de peste două decenii. Cu toate acestea, Chirilă s-a arătat extrem de indignat pe social media, după ce o femeie l-a fotografiat fără să știe, în metrou.

Fana artistului l-a pozat în timp ce se pregătea să coboare din metrou, iar ulterior a postat fotografia pe o rețea de socializare.

„Știi că ai o zi bună; când nu te astepți îl vezi pe.. Chirilă”. Acesta este mesajul postat de fana lui Tudor Chirilă.

Juratul de la Vocea României nu a fost la fel de încântat și s-a arătat deranjat de atitudinea femeii, al cărui gest l-a catalogat drept lipsă de bun simț.

„Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie„, a scris artistul, în dreptul fotografiei făcute de fana sa. Peste câteva ore, ek a șters imaginea respectivă.

Citește și:

Comentariul lui Chirilă a dat naștere unor reacții în lanț din partea internauților. Unii dinte ei sunt de părere că artistul trebuie să își asume astfel de gesturi, fiind persoană publică. De partea cealaltă, au existat comentarii de susținere pentru Tudor Chirilă, care au dezaprobat gestul fanei lui.

Mmmda….grea situație, dramatică chiar. La câte atrocități, anomalii și chestii de domeniul sf-ului vedem zilnic în țărișoara asta, vine și cireașa de pe tort: un fan face o poză idolului(fără permisiune). Eu chiar te admir mult, mai ales pentru tot ce faci în afara scenei, dar cred că trebuia să vezi partea plină a paharului, anume că prin simpla ta prezență ai înseninat ziua cuiva”, i-a scris cineva.

Fana respectivă a comentat și ea pe acest subiect, însă nimic nu l-a convins pe Tudor Chirilă.

Citește și:

Nu a fost pe ascuns; așa e cu fanii, mai ales că nu sunt obișnuiți să vadă în metrou persoane publice ; chiar îmi spunea o amică în privat că poate o să mă “cerți”, mi s-a părut un bun motiv de Așa Da…că toată lumea acuză aglomerația din București, dar nimeni nu face nimic în privința asta”, a comentat femeia care l-a pozat pe Chirilă.

Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză, așa cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poti prevala de faptul că e spatiu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsa de bun-simț rămâne. Punct”, a fost comentariul artistului, care a tras concluzii clare despre acest incident care nu i-a picat deloc bine.

"Este o fotografie reușită, și Keanu Reeves are genul ăsta de fotografii prin metrou și sunt chiar foarte apreciate. Nu băga toate în seamă, Tudor!", a comentat un internaut, făcând referire la celebrul actor de peste ocean.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.