Setari Cookie-uri

Monica Odagiu, primele declarații după ce a accidentat mortal un pieton

Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani. Actrița a mărturisit că bărbatul s-a aruncat în fața mașinii.

Actrița Monica Odagiu (26 de ani) a accidentat mortal ieri, duminică, 9 aprilie, un bărbat în vârstă de 35 de ani. Din primele informații, acesta traversa neregulamentar.

Actrița este în stare de șoc și a mărturisit că tânărul decedat s-a aruncat în fața mașinii. Accidentul s-a produs pe strada Știrbei Vodă, în zona Bisericii Luterană, din București.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a spus Monica Odagiu, pentru Antena3.

La fața locului au sosit o echipă de poliție, dar și sora Monicăi, Ana Odagiu, împreună cu iubitul acesteia, Conrad Mericoffer.

„S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a spus el, potrivit aceleiași surse.

Citește și:

Monica Odagiu a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și cu drugtest, iar rezultatul a fost 0. Cercetările continuă pentru a afla cu exactitate cum și-a pierdut viața bărbatul de 35 de ani.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.