Setari Cookie-uri

Cătălin Bordea, la psiholog după ce a câștigat America Express: mă uitam în gol, nu știam ce se întâmplă și...

Cătălin Bordea trece prin momente dificile după ce a câștigat America Express. Actorul a apelat la un psiholog pentru a-și controla fricile și a depăși traumele din competiție.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai competiției America Express, însă, pe lângă râvnitul titlul, cei doi s-au întors acasă epuizați și cu foarte multe frici. Astfel, Cătălin Bordea a povestit în podcastul lui Damian Drăghici că a fost nevoit să apeleze la ajutorul unui psiholog, după ce a simțit că nu își mai poate controla fricile.

„Da, și încă fac (n.r. terapie). Este o chestie foarte importantă. Eram împotrivă înainte, dacă îmi ziceai că mergi la psiholog… Eu eram moldovean până la capăt. Unde mergi? (…). Am avut toate chestiile astea, până acum, cu terapie, cu citit foarte mult. După America Express, după ce m-am întors.

Acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă. Mi-a dispărut frica, la un moment dat. După două săptămâni am avut atac de panică, am zis „gata”, ia, după mi-a dispărut frica. M-am întors acasă și am intrat în alte frici, d-astea de relații personale, și am realizat că nu mai vreau. Vreau să ajung să dețin controlul sau dacă îmi este frică de ceva să merg mai departe, așa cum s-a întâmplat și acolo”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citește și:

Cătălin Bordea a menționat faptul că de când s-a întors din America Express se confruntă cu anxietate și depresie, iar în unele momente plânge, fără să înțeleagă de ce. Teama de pericol și fuga pentru supraviețuire l-au făcut pe Bordea să nu mai înțegeagă ce se întâmplă acum cu el.

Actorul a recunoscut că este destul de traumatizat după experiența America Express și că îi este foarte greu acum să stea liniștit, fără să facă nimic.

„La mine încă durează tot procesul ăsta. Pe mine m-a schimbat total. Eu înainte eram mult mai superficial, în zona de confort. Culmea că soția mea a crezut că eu mă duc în America Express și mă întorc super bărbat și a văzut un schelet în Otopeni, traumatizat. M-am întors mult mai dependent, mă uitam în gol, nu știam ce se întâmplă și ea era: bă, stai puțin, te-ai dus să vii să-mi rezolvi mie viața. M-a schimbat pentru că acolo am învățat ce e răbdarea, să ascult. După aia am început și terapie ca să mi le reglez pentru că nu mai știam ce se întâmplă.

Citește și:

Gândește-te că a fost o perioadă în care stătem cu prietenii la masă și nu înțelegeam ce vorbești, tu nu mai erai conectat cu țara. Pleca Livia: tu unde te duci? Păi mă duc că am treabă. Aoleu, eu nu am treabă, nu fac nimic. Acolo dacă alergi 2 luni încontinuu, aici când vii, stai”, a declarat Cătălin Bordea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.