Setari Cookie-uri

Prima fotografie cu Ilinca, cea de-a doua fetiță a lui Codin Maticiuc! Uite cât de drăgălasă este micuța!

Codin Maticiuc a postat prima fotografie cu cea de-a doua fetiță a sa. Micuța Ilinca are 6 luni și este la fel de adorabilă ca și surioara ei mai mare.

Codin Maticiuc a postat prima fotografie cu cea de-a doua fetiță a sa, Ilinca. Micuța tocmai ce a împlinit 6 luni, iar Codin i-a arătat chipul pe social media.

Omul de afaceri este un tată împlinit și mândru de cei 3 copii pe care îi are, astfel că își dorește să împărtășească cu internauții fiecare bucurie din viața sa. Cea de-a doua lui fetiță s-a născut în urmă cu 6 luni în America, la fel ca surioară ei, Smaranda. Până acum, Codin nu a avut voie să posteze nicio fotografie cu micuța, asta pentru că partenera sa de viață, Ana Pandeli i-a interzis acest lucru.

„Șase luni face astăzi fata mea și conform înțelegerilor abia de azi am și eu voie s-o postez așa că pregătiți-vă, o voi face puternic:

Ilincuța, fata mea,

De Tonitza mai trăia,

Citește și:

Doar pe tine te picta!”, a scris actorul pe social media.

Fotografia a primit mii de aprecieri în doar câteva ore, iar internauții i-au lăsat lui Codin numeroase comentarii cu felicitări.

În urmă cu doar câteva zile, omul de afaceri a povestit în mediul online despre înțelegerea pe care a stabilit-o cu iubita sa. Ana Pandeli nu a fost de acord ca imagini cu micuța lor să fie postate pe internet, înainte ca ea să aibă 6 luni.

„În patru zile fetița mea cea mică, Ilinca, împlinește șase luni de zile și-mi iese și mie autorizația de postări. Am depus această autorizație la primăriță (nevastă-mea) cu câteva luni înainte să se nască (aici și eu șmecher). Mare luptă a fost că nu prea a fost de-acord, dar eu aveam PUG și PUZ de la Smaranda luate și n-a mai avut cum să n-o emită.
Așa că, internet pregătește-te, vine ILINCA!”, a menționat Codin Maticiuc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.