Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, mărturisiri despre viața de mamă singură! Cum se descurcă în creșterea Sofiei?

Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre viața de mamă singură, dar și despre micuța ei, Sofia-Natalia, care îi seamănă din ce în ce mai mult.

Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre viața sa, mai ales despre fiica ei, care îi este și cea mai bună prietenă. Micuța Sofia-Natalia îi seamănă din ce în ce mai mult, iar Bianca se asigură că nu îi lipsește nimic.

Blondina a declarat că, deși nu evidențiază acest lucru pe social media, ea este o mamă foarte dedicată și încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil cu fiica ei. După despărțirea de Victor Slav, Bianca a ales ca micuța ei să rămână o perioadă la Hunedoara, acolo unde mama sa a avut grijă de ea. Pentru că distanța era mult prea mare, blondina a hotărât să o aducă pe mama ei în București, aici unde o ajută în creșterea fiicei sale.

„Sunt om și plâng, mă afectează de multe ori anumite titluri sau afirmații ale unor oameni rău intenționați. Sufăr, dar nu arăt acest lucru, port și eu o mască de apărare în acest sens, pentru că trebuie să fiu Supereroul Sofiei și nu am voie să plâng în fața copilului meu. Ca structură, eu sunt un om foarte sensibil și mă afectează nedreptățile care mi s-au făcut sau care mi se fac în continuare.

Citește și:

Ceea ce puțini oameni știu este că sunt o mamă foarte dedicată. Faptul că nu îmi expun foarte mult copilul pe rețelele de socializare nu înseamnă că nu sunt o mamă extrem de implicată în viața copilului meu. Îmi cresc sută la sută singură copilul, mă ajuta mama mea. Oamenii se iau de multe ori după postările din online, dar mie nu-mi place să «defilez» cu copilul meu ca un scut, nu cred în această «rețetă».”, a povestit blondina pentru Fanatik.

Internauții au văzut cât de mult seamănă Sofia cu tatăl ei, Victor Slav. Cu toate acestea, la atitudine și comportament, micuța se aseamănă mamei sale.

„În tot îmi seamănă. Mi-a moștenit caracterul, este un foarte bun strateg atunci când își dorește să obțină ceva, este un copil perseverent, intuitiv. Este foarte înțeleaptă și îmi seamănă foarte mult, își dorește să fie ca mine, pentru că în sinea ei și în sufletul ei eu sunt Supereroul ei și își dorește să fie și ea Supereroul meu.”, a mai declarat blondina.

Citește și:

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre ce nu și-ar ierta niciodată ca mamă. Diva este convinsă că absența sa din viața fiicei sale ar fi una dintre cele mai mari dureri ale Sofiei.

„Absența. Consider că este foarte important că o mamă să fie prezentă în toată existența copilului ei. Cât pot eu de mult sunt cu ea, lângă ea, alături de ea. O susțin în toate deciziile pe care vrea să le ia, ne sfătuim. Sunt prietena ei cea mai bună și ea este prietena mea cea mai bună.”

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.