Setari Cookie-uri

Advertorial Metropola TV transmite LIVE de la Mănăstirea Curtea de Argeș în Noaptea de Înviere. PROGRAM SPECIAL de PAȘTE

Postul de televiziune Metropola TV le propune telespectatorilor săi un program cu totul și cu totul special pentru Paște. Invitați de seamă, povești cu adevărat emoționante, dar și o transmisiune în direct, în Noaptea de Inviere, „Tu ești Lumina”, moderată de Mariana Zberianu, care îi va ține pe telespectatori aproape de spiritul și emoția Sfintelor Sărbători Pascale. Rafaelo Varga, prezentatorul principalului buletin de știri Metropola TV, i se va alătura Marianei Zberianu, în intervenții video în direct, de la Mănăstirea din Curtea de Argeș, acolo unde va avea invitați, în studioul mobil instalat în autobuzul Metropola TV, preoți, călugări, dar și simpli mireni.

La miezul nopții, acordurile imnului „Hristos a Înviat” se vor auzi în direct de la Patriarhia Română, slujba urmând a fi transmisă integral în direct, după ora 1:00.

Programul special de Paște începe, sâmbătă, de la ora 20:00, cu o ediție absolut spectaculoasă, eveniment, a emisiunii „După faptă și Răsplată”, ediție în care Cristina Șișcanu a avut-o invitată pe Magda Catone, una dintre cele mai apreciate actrițe din România, actualmente studentă la Teologie.

Seara continuă în spiritul Sărbătorilor Pascale, de la ora 22:00, cu ediția specială „Tu ești Lumina”, moderată de Mariana Zberianu. Într-un tur de forță menit a-i aduce pe telespectatorii Metropola TV cât mai aproape de emoția Sfintelor Sărbători, Rafaelo Varga, prezentatorul principalului buletin de știri Metropola TV, va transmite în direct de la Mănăstirea din Curtea de Argeș, acolo unde va avea invitați, în studioul mobil instalat în autobuzul Metropola TV, preoți, călugări, dar și simpli mireni.

În paralel, în studioul din București, Mariana Zberianu va discuta despre semnificația Învierii cu Răzvan Oprea, actor și regizor la Teatrul Național București, Doina Ișfănoni, etnolog, Sorin Bejan, doctor în teologie și jurnalist. În plus, prin Skype, jurnalistul Metropola TV va intra în legătură cu Părintele Alexandru Ojică, preot în Franța și cu Luiza Dinică, jurnalist român stabilit în Italia. La miezul nopții, acordurile imnului „Hristos a Înviat” se vor auzi în direct de la Patriarhia Română, slujba urmând a fi transmisă integral în direct, după ora 1:00.

Ziua de Paște aduce în fața telespectatorilor povești de viață absolut tulburătoare, adevărate exemple, într-o ediție specială a matinalului „Dimineți cu Georgia și Vali”, care va începe la ora obișnuită, 10:00. Toate poveștile despre care se va face vorbire au fost „culese” de echipa matinalului printr-un tur de forță pe care l-au făcut la bordul autobuzului Metropola TV, care a circulat pe șoselele României timp de o săptămână, de la Nord la Sud și de la Est la Vest.

Călătoria printre poveștile oamenilor-îngeri ne aduce în fața oamenilor îngeri care, datorită unor experiențe pe care le-au marcat cu energia lor, au reușit să facă mult bine în jurul lor. Fii alături de aceștia oameni care poartă în interiorul lor lumină divină ce-i călăuzește în misiunea lor pe acest pământ, demonstrează că nimic nu este imposibil dacă lași sufletul să te ghideze.

Cu Bucurie și Recunoștință, Paștele continuă la Metropola TV, alături de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu care prezintă „Paștele Celebrităților”, un program absolut spectaculos, cu invitați care mai de care mai cunoscuți și iubiți de publicul din România. Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, Daniela Gyorfi, George Tal și fiica lor, Maria, Dan Cruceru și soția, Cristina Pocora, Aurora și Săndel Mihai, Tavi Clonda, împreună cu cele două fiice, Victoria și Iris, Alina Sorescu și Picii lu' Soreasca, dar și Petra, simpatica fetiță a celor doi moderatori TV.

De asemenea, în ziua de Paști Metropola TV va transmite, în premieră, ediții speciale ale emisiunilor consacrate: Corazone, Dragoste de România și Ora Românilor de Pretutindeni, precum și două spectacole cu în care vor evolua îndrăgiți soliști de muzică populară și ușoară.

Programele Metropola TV pot fi urmărite pe frecvențele DIGI 41HD, DIGI 42SD, VODAFONE 804, ORANGE 38, ORANGE Communications 125, INES 203, dar și online pe site-ul stației www.metropolatv.ro, la categoria LIVE TV. Cele mai importante momente din emisiuni pot fi revăzute pe conturile de socializare Metropola TV - Facebook, Youtube, Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.