Setari Cookie-uri

Victor Slav, ghinionist în dragoste! După 3 ani de relație, Selina l-a înșelat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Victor Slav este din nou singur, după despărțirea de fosta iubită, Selina. Cei doi au pus punct unei relații de 3 ani.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a refăcut viața alături de Selina, un fost model de videochat. Cei doi s-au iubit timp de 3 ani, însă nici de această dată dragostea nu i-a surâs fostului băiat de la meteo.

Victor Slav a simțit încă o dată cum este să fii înșelat, asta după ce Selina a avut o aventură și i-a reproșat iubitului ei că se simte neglijată. Victor a ținut ascuns statusul său sentimental, însă acum a vorbit despre ruptura de fosta lui iubită.

Se pare că Victor și Selina s-au despărțit în luna septembrie și au rămas în relații foarte bine. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu își dorește cât mai multă discreție în ceea ce privește viața amoroasă.

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală.

Citește și:

Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu, potrivit Fanatik.

Cu toate că a fost înșelat, Victor Slav nu are resentimente pentru fosta lui iubită. El îi este în continuare alături Selinei, care trece prin momente grele în familie.

„Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a mai spus Victor Slav.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.