Setari Cookie-uri

Ramona Olaru a părăsit Neata cu Răzvan și Dani din cauza fostului iubit. Ce situație nu a mai putut suporta?

Ramona Olaru a povestit despre una din situațiile delicate din viața sa, atunci când a trebuit să fie colegă de platou cu fostul ei iubit, în emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani."

Ramona Olaru aduce în fiecare dimineață zâmbetul pe buze, în matinalul de la Antena1. Asisteta tv are mereu glumele pregătite și debordează de energie pozitivă. Cu toate acestea, Ramona a fost nevoită să renunțe la ediția de weekend a emisiunii "Neața cu Răzvan și Dani", din cauza fostului ei iubit, Cuza.

Asistenta tv nu mai suporta să stea fizic lângă el, chiar dacă cei doi reușeau să mascheze la perfecție tensiunile care au rămas după separare.

„Avem o relație de colegialitate. Acum la un an și jumătate de la despărțire, putem conviețui, dar nu putem vorbi în afara platoului. Dacă în perioada în care tu ai fost foarte aproape de mine nu ai avut lucruri bune și normale, în legătură cu mine, cu siguranță de atunci n-o să ai. Am chestia asta, ce-a fost în trecut, de ce să mai car după mine în ceea ce vreau să formez în continuare? Gata, a închis la pâine”, a povestit Ramona Olaru la podcastul lui Ameri Nasrin.

Citește și:

Vedeta a mai mărturisit că motivul pentru care nu a mai dorit să facă parte din echipa de la "Neața" și în weekend a făcut că se simțea obosită din punct de vedere psihic și emoțional, după separarea de fostul iubit, cu care a trăit o relație cu multe împăcări și despărțiri.

„Da, foarte rău. A fost rapid, atunci, n-aveai timp să te aduni. Noi ne-am despărțit și duminica lucram împreună. A fost un test pe care l-am depășit, dar extrem de greu în primele luni. După aceea a fost o alegere să nu mă mai duc duminica, nu mai puteam fizic, am rugat cu cerul și cu pământul. Și a ajutat și lucrul acesta. Dar nu că mai era iubire, dar era incomod”, a mai spus Ramona Olaru.

Ramona Olaru, la terapie după divorțul de fostul soț

Ramona Olaru are o viață sentimentală destul de agitată. Frumoasa asistentă tv a trăit povești de iubire în care despărțirile și împăcările erau la ordinea zilei. Mai mult, Ramona a fost și căsătorită civil, însă, din păcate, s-a ajuns la divorț. De atunci, vedeta merge la terapie pentru a înțelege de ce atrage mereu relații toxice.

Citește și:

„Nu a fost neapărat o nuntă, la starea civilă și atât. Eu în continuare vreau treaba asta. Eu așa văd viața, în doi. Mi se pare cel mai tare lucru, dar să fii pe aceeași direcție. Nu a fost la mine cazul, dar ca idee. A fost foarte mișto, pentru mine asta e scopul și capătul lucrurilor pe care le dobândești în viață. Dar nu mai alerg în disperare, fără să văd ce se întâmplă”, a explicat asistenta TV într-un podcast.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.