Setari Cookie-uri

Anunțul făcut de Shakira după ce s-a mutat cu băieții ei la Miami: Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă

Shakira a postat un mesaj despre copiii ei, care trec prin momente grele în această perioadă. Artista s-a mutat la Miami, după despărțirea de Gerard Pique.

Întâi de toate, Shakira este mamă și indiferent de greutățile prin care trece, ea își apără neîncetat copiii. Recent, artista a părăsit Barcelona, locul unde a trăit în ultimii ani alături de Gerard Pique și cei doi băieți pe care îi au împreună, Sasha și Milan.

Shakira a lăsat totul în urmă și s-a mutat în America, la Miami, acolo unde a început o nouă viață. Vedeta nu a scăpat, însă, de ochii curioșilor și întrebările incomode ale paparazzilor, care, mai nou, îi urmăresc și pe cei doi copii ai ei.

Shakira a făcut un apel public și i-a rugat pe jurnaliști să îi lase copiii în pace, pentru că perioada prin care trec nu este una ușoară. Artista a menționat că în viața micuților sunt foarte multe schimbări în acest moment și că nu este deloc sănătos pentru ei să fie urmăriți și fotografiați de către paparazii.

Citește și:

„Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media,
În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea. Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona.

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări.

Citește și:

Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a scris Shakira, pe rețelele sociale.

Citește și:

Shakira a plecat definitiv din Spania

Shakira a plecat definitiv din Barcelona, oraș care i-a fost casă în ultimii ani. Ea s-a mutat în Spania pentru ca Sasha și Milan să aibă parte de ambii părinți și să formeze o familie sub același acoperiș. Din păcate, Gerard Pique a călcat strâmb și, fără niciun regret, a pus punct relației de 12 ani cu Shakira.

Pe 2 aprilie, Shakira și-a anunțat urmăritorii că părăsește definitiv Barcelona, acolo unde a învățat că prietenia durează mai mult decât iubirea.

„M-am mutat în Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeași pe care o căutăm și acum, în altă parte a lumii, alături de familie, prieteni și mare. Azi începem un nou capitol în căutarea fericirii lor. Mulțumesc tuturor celor care au făcut surf cu mine în valurile Barcelonei, orașul în care am aflat că prietenia durează mai mult ca iubirea. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care mi-au șters lacrimile, care m-au inspirat și care m-au ajutat să cresc.

Citește și:

Mulțumesc fanilor mei din Spania care mi-au oferit loialitate și iubire. Pentru voi, e doar un ne vedem curând.”, a declarat vedeta, într-o postare pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.