Setari Cookie-uri

Oana Roman, declarație de dragoste pentru fostul soț, Marius Elisei: Îl iubesc în sensul că...

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după o poveste de iubire tumultoasă. Deși separarea de tatăl fiicei sale a fost una cu scandal, iată că acum Oana Roman a ajuns la sentimente mai bune și a declarat că îl iubește pe fostul ei partener de viață.

Oana Roman s-a despărțit cu mult scandal de Marius Elisei, tatăl fiicei sale. După o relație de mai mulți ani, în care au fost și căsătoriți, fiica lui Petre Roman și fostul ei partener de viață și-au spus definitiv Adio. Cei doi și-au reproșat nenumărate lucruri în mediul online, însă, de ceva timp, liniștea s-a așternut în relația celor doi.

Acum, Oana Roman a făcut declarații surprinzătoare despre Marius Elisei, la câteva luni de la separare. Vedeta a menționat că îl iubește și îl respectă în continuare pentru relația de iubirea pe care au avut-o, dar mai ales pentru fetița pe care o au împreună, Iza.

„O să-l iubesc toată viață pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața”, a declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Citește și:

Oana Roman își dorește o relație civilizată cu Marius Elisei

Chiar dacă nu s-au despărțit în termeni tocmai amiabili, Oana Roman își dorește să aibă o relație bazată pe respect cu Marius Elisei. Vedeta a menționat în podcastul lui Jorge că îl încurajează pe fostul ei soț să petreacă timp cu fiica lor. Mai mult, aceasta își dorește ca, din când în când, să iasă toți 3 în oraș, pentru ca Isa să nu simtă ruptura părinților atât de mult.

"Eu sper totuși să reușim să avem o relație cât se poate de civilizată pentru acest copil, pentru că este un copil absolut senzațional, și este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: «Haide să ne înțelegem, haide să petreci timp cu ea, să putem chiar să petrecem timp amândoi cu ea din când în când ca să nu simtă ruptura». Dar asta nu înseamnă că noi doi mai suntem un cuplu, nu înseamnă că noi dom trăim împreună, asta e un lucru care nu se va mai întâmpla. Fără îndoială!", a adaugat Oana Roman.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.