Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, adevărata semnificație a sărbătorilor Pascale: Totul se învârte în jurul ei...

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce înseamnă sărbătorile Pascale pentru ea, dar și cum s-a obișnuit să petreacă aceste zile.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce înseamnă cu adevărat sărbătorile Pascale pentru ea, mai ales de când este mamă. Diva se gândește la fiica ei și tot ceea ce face este pentru a o vedea fericită pe Sofia.

La fel cum se întâmplă la toate sărbătorile, Paștele înseamnă familie și pentru diva din showbizul românesc. Ea este obișnuită să meargă la masa la sora ei și să petreacă timp alături de cei dragi.

„Paștele îl petrec în familie. Paștele și Crăciunul se fac întotdeauna în familie. Sofia este elementul principal al acțiunilor mele și totul se învârte în jurul ei. O să merg cu colinda de Paște, pe la sora mea, prieteni, ei pe la mine. Când spun Paște mă gândesc la ouă, drob și pască, adică, într-un cuvânt, mâncare”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Citește și:

Blondina a mai precizat că de când este Sofia în viața ei, totul a căpătat un alt sens. De 6 ani, Bianca se poate numi o femeie împlinită, iar sărbătorile înseamnă timp petrecut alături de fetița ei.

„Ultimii 6 ani din viața mea au fost cei mai frumoși, datorită copilului meu. Toate sărbătorile s-au completat mai frumos decât mi-am putut imagina, odată cu venirea ei pe lume. Sărbătorile, într-un cuvânt, înseamnă Sofia“, a mai declarat ea pentru sursa citată mai sus.

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre copilăria ei, mai ales că vedeta nu a trăit în lux, iar părinții săi au încercat să îi ofere tot ceea ce au avut mai bun. Cu toate acestea, blondina este recunoscătoare pentru tot ceea ce a trăit, pentru viața sa de acum, dar în special pentru Sofia, care este împlinirea supremă.

Citește și:

„N-am avut o copilărie cu multe lucruri, dar, pentru că părinții mei m-au iubit și au avut grijă de mine așa cum și-au permis ei, sunt un om împlinit în ziua de azi. Cel mai important e să te iubească Dumnezeu, să ai încredere în tine și să fii sănătos.
Copilul meu este una dintre micile părți din viața asta care ar putea să mă facă să sufăr, la un moment dat, dar cred că n-o va face și copilul meu este puterea mea și fericirea mea”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.