Setari Cookie-uri

Brigitte Pastramă, batjocorită în Dubai, de doi români: Bădăranilor, nu mai judecați!

Brigitte Pastramă a povestit ce i s-a întâmplat în Dubai, în timp ce se afla la piscină. Vedeta a fost jignită chiar de doi români, punând-o pe vedetă într-o situație stânjenitoare.

Brigitte Pastramă a decis să își schimbe radical viața, astfel că a luat hotărârea să se mute în Dubai. Vedeta și-a achiziționat o casă în Dubai și așteaptă cu nerăbdare ca toate formalitățile să fie gata și să se mute acolo împreună cu familia ei.

Până când noua ei locuință este gata, fosta soție a lui Ilie Năstase petrece timp la unul din hotelurile de lux din Dubai, acolo unde se răsfață cum știe ea mai bine. Bruneta și-a petrecut ultimele zilele la piscină, acolo unde a întâmpinat o situație mai puțin plăcută.

Vedeta a povestit totul pe Instagram, acolo unde le-a împărtășit internauților situația delicată prin care a trecut, Brigitte a fost batjocorită chiar de doi români, iar aceștia vorbeau urât despre ea, aflându-se la doar câțiva metri depărtare.

Citește și:

„Știți că eu nu postez de obicei ceea ce trăiesc aici, dar din păcate, se întâmplă și lucruri care mă deranjează. Îmi doresc ca să mut familia, în special pe Sara, care are 15 ani la o școală aici și are pe 24 examenele. Familia mea va veni pe data de 20. Țin foarte mult să vă precizez ce mi s-a întâmplat astăzi. Erau doi romani în piscină aici care mă judecau și vorbeau despre mine cu mine de față. Eu eram la 2-3 metri. Își permiteau să spună despre relații false.

Am intrat frumos în apă și pe lângă mine vorbeau acești doi români despre tot ceea ce este fals în România. Printre care o implicau și pe Oana Marica, pe care eu nu o cunosc personal. Niște mizerabili oamenii care te judecă.
Este foarte urât când ei vorbesc cu tine de față și când e judecată fără să cunoști situația. Da, sunt în Dubai. Da, am luat o casă! Consider că fata mea aici este departe de droguri și alte lucruri”, a scris Brigitte Pastramă, pe pagina ei de socializare.

Citește și:

Bruneta a ținut să ofere explicații și despre relația pe care o are cu Florin Pastramă. După mai multe certuri și tot atâtea împăcări, vedeta a menționat că lucrurile între ei merg foarte bine și că în curând se vor muta împreună în Dubai.

„Bădăranilor, nu mai judecați pentru că nu cunoașteți. Da, am o familie minunată. Nu dragilor, nu sunt măritată cu Florin și aici am altă viață. Sunt măritată cu Florin și vom avea aici viața asta“, a adăugat vedeta.

Brigitte, casă de 400.000 de euro în Dubai

Brigitte și-a achiziționat o casă în valoare de 400.000 de euro, în Dubai. Cu toate că locuința este mai mică decât vila pe care o deține în Pipera, bruneta este decisă să facă acest pas.

Brigitte Pastramă se gândește la fiica ei, Sara, care va începe în curând liceul în Dubai. Ea vrea să îi asigure tot confortul adolescentei și vrea sp o ferească de tentațiile din România.

Citește și:

    „Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Așa că eu sigur din septembrie îmi doresc din suflet să mă mut definitiv aici, indiferent cât de mult consider că aș pierde din punct de vedere material. Până la urmă nu asta este cel mai important“. a mai menționat fosta soție a lui Ilie Năstase.

    Vizionare placuta


    Kudika
    18 Aprilie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.