Setari Cookie-uri

Dana Nălbaru, schimbări majore în viața sa! De ce a renunțat la viața publică și a ales să se pocăiască?

Dana Nălbaru a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre noua ei viață. În urmă cu câțiva ani, vedeta a hotărât să se pocăiască, după ce a băiețelul ei a fost la un pas de a-și pierde viața.

Dana Nălbaru a renunțat la viața publică, însă, acum, vedeta a ales să vină în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre tot ceea ce trăiește în momentul prezent. Vedeta a făcut dezvăluiri uimitoare despre alegerile pe care le-a făcut în ultimii ani, dar mai ales despre decizia de a se pocăi.

Dana Nălbaru a spus despre ea că este "roaba lui Iisus", iar decizia de a se pocăi a venit în urma unor probleme grave de sănătate prin care a trecut băiețelul ei.

„Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a menționat fosta artistă, în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și:

Vedeta a renunțat la viața publică și și-a dat seama că toată celebritatea de care se bucura în perioada HI-Q nu i se potrivea. Ea a trecut prin momente foarte grele, după ce băiețelul ei era la un pas să își piardă viață. Această întămplare a apropiat-o și mai mult de religia în care a ales să fie botezată la 33 de ani.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. (…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”, a mai menționat Dana Nălbaru.

Chiar dacă a trecut printr-o cumpănă, soția lui Dragoș Bucur nu și-a pierdut credința. Vedeta a fost nevoită să facă față părerilor celor din jur, însă ea crede că de când s-a pocăit trăiește cea mai frumoasă perioadă a sa.

Citește și:

„Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat vedeta, potrivit Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.