Setari Cookie-uri

Dani Oțil a primit un mesaj de la vecina lui! Reacția de necrezut a prezentatorului tv: Mi-era rușine...

Dani Oțil a povestit o întâmplare amuzantă, pe vrema când era un adevărat cuceritor. Vecina lui i-a lăsat un bilețel scris de mână în cutia poștală, iar reacția prezentatorului tv a fost total surprinzătoare!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil este un adevărat cuceritor. Pe lângă vedetele din showbiz, Dani a făcut ravagii și printre vecinele sale.

În urmă cu 10 ani, Dani Oțil locuia într-o garsonieră, iar o vecină s-a amorezat în secret de el. Prezentatorul tv a povestit recent prin ce întâmplare amuzantă a trecut, atunci când a găsit în cutia poștală un bilețel scris de mână, chiar de la femeia care îi făcea ochi dulci.

„Voiam să vă întreb când ați primit ultima oară un bilețel scris de mână, dacă vă aduceți aminte. Unii au fani, alții obsedați în bloc. O să încep eu că poate nu aveți curaj. Stăteam la garsoniera, acum 10 ani și mi-a scris să vecina de la alt etaj, cu care mă vedeam în fiecare zi la fix aceeași oră în lift, dar niciodată nu am comunicat, pentru că era timidă. Mi-a scris un bilețel frumos și a terminat cu un soare care zâmbea.", a început să povestească Dani Oțil, în emisiunea de la Antena 1.

Citește și:

Ulterior, prezentatorul tv și-a cerut scuze în direct de la respectiva femeie, pe care nu a sunat-o niciodată. Dani Oțil a mai spus că a găsit bilețelul în cutia poștală după aproape 6 luni.

"Băi, ce ciudată și îmi cer scuze acum, poate vecina mea de atunci e măritată, are copii, poate are nepoți. Vecina timida am trecut-o în telefon. N-am sunat-o niciodată, pentru că eu am primit, eu nu mă uitam în poștă pentru că îmi scria doar banca și mă durea fix în poștă de bancă. Și am găsit biletul la 6 luni după. Mi-era rușine să zic, că era datat pe vremuri”, a spus amuzat Dani Oțil.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.