Setari Cookie-uri

Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Survivor România. Adevăratul motiv pentru care a fost nevoit să plece

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat din cadrul emisiunii Survivor România, în timpul unui Consiliu de Urgență. Acesta a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii pe care a primit-o din partea moderatorului competiției.

Ediția din această seară a emisiunii Survivor România este una care nu se va termina foarte bine pentru Ionuț Iftimoaie, care va primi trista veste din partea prezentatorului emisiunii că va fi eliminat din competiție, în timpul unui Consiliu de Urgență organizat în acest scop. Ei bine, Daniel Pavel i-a transmis acestuia că se face o excepție în acest concurs, dar nu l-a ținut pe jar, ci i-a zis de ce au luat această decizie și de ce este nevoie de el în România.

Ei bine, se pare că familia acestuia are anumite probleme și are nevoia de prezența Faimosului acasă. Daniel Pavel a dat de înțeles că problema nu este deloc una simplă și îi pare rău că s-a ajuns în această situație, cel mai probabil, pentru că știa cât de tare își dorea să ajungă în marea finală a concursului și, de ce nu, să fie el cel care pleacă acasă cu marele premiu.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.