Setari Cookie-uri

Tu știai ce nume are Antonia în buletin? Puțini cunosc prenumele secret al artistei

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste autohtone, iar fanii sunt la curent cu tot ceea ce face vedeta lor preferată. Puțini știu, însă, care este numele artistei în buletin.

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, iar fanii ei sunt la curent cu tot ceea ce face în fiecare zi. La fiecare fotografie postată, artista este asaltată cu like-uri și comentarii apreciative, mai ales că Antonia este o cântăreață superbă.

Cu toate că Antonia își expune viața personală pe rețelele de socializare, puțini sunt aceia care cunosc care este numele ei adevărat, cel care este trecut în buletin. Antonia mai are încă un prenume, pe care deși nu îl folosește, este la cel de frumos ca primul. Astfel, în buletin, artista se numește Antonia Clara Iacobescu.

La cei 34 de ani pe care îi are, Antonia se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată, care o iubește necondiționat. Recent, ea a fost surprinsă de ziua ei de Alex Velea și de cei 3 copii ai ei, iar Antonia nu a ezitat să posteze imaginile pe social media.

Citește și:

„Cea mai frumoasă surpriză!”, a scris Antonia în dreptul fotografiei cu Alex Velea și copiii lor.

Antonia și Alex Velea, suflete pereche

Antonia și Alex Velea au trecut prin multe lucruri împreună, iar piedicile pe care le-au întâmpinat nu au făcut decât ca dragostea lor să fie și mai puternică. Artista a dezvăluit că la baza relației lor se află încrederea și iubirea reciprocă, dar și momentele de spontaneitate.

„Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem „te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi”, a mai spus Antonia pentru Viva.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.