Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan a recunoscut relația cu iubitul milionar! Cine este bărbatul care a făcut-o să iubească din nou?

După ce paparazzi au surprins-o pe Anamaria Prodan în compania noului iubit, impresara a recunoscut tot! Ce spune vedeta despre bărbatul care a făcut-o să iubească din nou?

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată, iar, în sfârșit, liniștea s-a așternut peste sufletul ei. După o perioadă dificilă, în care a simțit cum tot ceea ce a clădit se destramă într-o secundă, impresara a început un nou capitol.

Vedeta a mai dat o șansă iubirii, iar acum este mai îndrăgostită ca niciodată. Cu toate că a vrut să păstreze discreția cu privire la povestea ei de iubire, dar și cu privire la iubitul milionar, paparazii i-au surprins pe cei doi în aeroportul Otopeni.

Paparazii de la Spynews au publicat primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbizz, iar internauții au putut să își dea seama cât de fericită este, în sfârșit, Anamaria Prodan. Vedeta a făcut primele declarații și a mărturisit faptul că trăiește un vis frumos, din care nu vrea să se mai trezească.

Citește și:

„Trăiesc un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. În sfârșit, după o perioadă grea pentru mine, am lăsat în urmă lucrurile care m-au făcut să sufăr, și, așa cum mi-a spus iubitul meu, omul care m-a susținut în tot acest timp și mi-a fost aproape, adevărul meu de acum este acela că după o furtună puternică iese cel mai frumos soare. Așa simt!”, a declarat impresara pentru Wowbiz.

Vedeta a continuat și a declarat că ea și iubitul ei sunt cu adevărat fericiți și își doresc să își trăiască poveste de dragoste discret, departe de ochii curioșilor.

„Eu și Flavius suntem fericiți, am încercat să ne trăim iubirea dincolo de lumina reflectoarelor, cu discreție și cu bucurie în suflet. Facem totul împreună, îmbinăm afacerile cu vacanțele, așa cum s-a întâmplat și de Paște, pe Coasta de Azur, avem familia aproape și îi mulțumim lui Dumnezeu în fiecare zi, pentru fiecare moment!”.

Citește și:

Cine este noul iubit al impresarei?

Bărbatul care a făcut-o pe Anamaria Prodan să iubească din nou este Flavius Nedelea, un important om de afaceri. Bărbatul în vârstă de 42 de ani este cu 8 ani mai mic ca Anamaria Prodan și este din Tulcea. El deține mai multe afaceri cu imobiliare în Constanța, dar și un hotel de lux în București.

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală.Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat noul iubit al Anamariei Prodan pentru Spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.