Setari Cookie-uri

Dragostea nu are vârstă pentru Lidia Buble! Artista și omul de afaceri Horațiu Nicolau, gesturi tandre la un local de lux

Lidia Buble trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Bărbatul în vârstă de 61 de ani este atent cu iubita lui, iar cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau la un restaurant din nordul Capitalei.

Lidia Buble iubește și este iubită, iar diferența de vârstă nu are nicio importanță pentru ea! Artista în vârstă de 29 de ani trăiește o poveste de iubire discretă alături de afaceristul Horațiu Nicolau, în vârstă de 61 de ani. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri, la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Se pare că cei doi ar forma un cuplu de mai bine de un an, însă povestea lor de iubire este una discretă.

Lidia Buble nu a vorbit niciodată despre actualul ei iubit, însă imaginile surprinse de paparazii Spynews demonstrează faptul că cei doi sunt extrem de apropiați. Mai mult, afaceristul este un bărbat cu experiență, care știe cum să se poarte cu o femeie, astfel că el a fost surprins în timp ce îi deschidea ușa la mașină artistei.

Citește și:

Cei doi au mers la un restaurant de lux, acolo unde, imediat ce au intrat, cei doi s-au sărutat și s-au așezat la mese diferite. Horațiu Nicolau a avut o întâlnire de afaceri, iar Lidia Buble a stat singură, așteptându-și, cel mai probabil, iubitul.

Lidia Buble își dorește să fie mamă

După relația cu Răzvan Simion, care a durat 5 ani, Lidia Buble a devenit mult mai discretă cu viața sa sentimentală. Artista a mai trăit o poveste de iubire cu Andrew Tate, dar și cu actorul cubanez Harlys Becerra.

Vedeta a declarat în podcastul lui Mihai Petre că își dorește să aibă o familie, să se căsătorească și să devină mamă.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a mărturisit artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.