Setari Cookie-uri

Gina Pistol, desființată de urmăritorii ei. Ce i-a enervat, de fapt: Urlai că îți vede lumea plodul

Gina Pistol a fost desființată de urmăritorii ei de pe Instagram, după ce a făcut o reclamă cu pisicile sale. Oamenii nu s-au putut abține să nu se lege de mai multe aspecte legate de felul în care vorbește, de chipul fiicei sale, dar și de faptul că promovează tot ce prinde. Iată ce i-au mai reproșat!

De când Gina Pistol a devenit mamă, atitudinea unora dintre urmăritori ei s-a schimbat foarte tare față de ea. Vedeta a decis, încă din prima zi de viață a lui Josephine, să nu îi arate chipul pe social media, cel puțin nu până în momentul în care ar fi fost suficient de mare pentru acest lucru. Acum câteva zile bune, a dat-o în bară în ceea ce privește lucrul acesta, deoarece a postat o imagine din greșeală cu micuța sa, pe care a șters-o după câteva minute, când era deja peste tot.

Lucrul acesta îi scoate din sărite pe internauți, dar și mai tare s-au enervat pe faptul că de când a anunțat că renunță la televiziune pentru a se dedica familiei sale, ea a început să promoveze orice. O filmare cu pisicile sale pe care a postat-o de curând pe Instagram a adus după sine foarte, foarte multe comentarii răutăcioase din partea oamenilor care i-a zis, inclusiv, faptul că are o voce enervantă și că nu are dicție.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.