Setari Cookie-uri

DJ CATSULTAN și Emy Alupei colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi Smekera rau

DJ CATSULTAN, extraterestrul care a aterizat pe planeta Pământ și și-a părăsit nava spațială, colaborează cu Emy Alupei, prima voce feminină din trap-ul românesc, iar împreună aduc în playlisturi „Smekera rau", o piesă trap cu elemente hip-hop și rap.

DJ CATSULTAN, extraterestrul care a aterizat pe planeta Pământ și și-a părăsit nava spațială, colaborează cu Emy Alupei, prima voce feminină din trap-ul românesc, iar împreună aduc în playlisturi „Smekera rau", o piesă trap cu elemente hip-hop și rap. Cu muzica și versurile compuse de către Oxi, Andy Horjea, Marian Stavar, Emy Alupei și Bordei (Maxim Alexandru), single-ul vine cu un mesaj empowering în care încrederea și tenacitatea sunt principalele calități.

Emy Alupei a adus în playlisturi single-uri precum „Vezi să nu pici", „#Hate", „Hannah Montana" „Nu uita", „FVKE (alături de Pablo), „Fata lu' Tony Montana", ce au adunat milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020 au urmat „Obor", „Karma", „Binele nostru", o colaborare alături de Costi, Anna Lesko, Minodora, Anda Adam și Cream, ce s-a clasat pe primele poziții în Trending pe YouTube și „Scandal", alături de Theo Rose și What's UP. De ziua ei, Emy și-a surprins fanii cu „Mamă, pot!", un single manifest ce vizează în primul rând oamenii care pun etichete prea ușor, urmat de „Ultima dată", o piesă pentru cei care iubesc în continuare inimile ce nu le mai sunt devotate și sunt dispuși să treacă peste orice doar pentru o privire sau un moment împreună.

Citește și:

DJ CATSULTAN a aterizat pe planeta Pământ și nu plănuiește să o părăsească prea curând. În timp ce încerca să-și găsească drumul spre casă, extraterestrul care și-a părăsit nava spațială a observat că specia lui și oamenii de pe Pământ au două lucruri în comun: dragostea și muzica. Așa a început colaborarea dintre DJ CATSULTAN și Matteo pentru „Bossman", o piesă fresh, ce îți va rămâne întipărită în minte chiar de la primele beat-uri.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.