Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1? Vedeta tv își dezvăluie toate secretele

Octavia Geamănu și-a schimbat radical viața după ce a părăsit trustul Intact. Vedeta are noi preocupări acum și împărtășește și cu internauții tot ceea ce face.

După ce a fost concediată de la Antena 1, Octavia Geamănu a început un nou capitol din viața sa. Vedeta tv continuă procesul cu trustul Intact și a făcut apel, după ce instanța a luat o decizie nefavorabilă în cazul ei.

Acum, vedeta nu mai merge la serviciu, însă are grijă să arate la fel de bine ca pe micile ecrane, chiar dacă stă în casă. Octavia Geamănu are acum și mai multă grijă de fiul ei și al lui Marian Ionescu și se bucură de momentele frumoase petrecute în familie.

Fosta prezentatoare tv a devenit tot mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei clipe din viața sa. Mai mult, Octavia Geamănu și-a deschis și un canal de Youtube, acolo unde are puțin peste 300 de urmăritori și unde postează video-uri cu ea și cu fiul ei.

Citește și:

Soția lui Marian Ionescu și-a dorit să fie mai aproape de internauți, mai ales că acum nu mai apare la pupitrul știrilor, așa cum cei care o îndrăgesc erau obișnuiți. Astfel, ea se filmează și postează video-uri pe Youtube, în care le arată fanilor ei cum arată o zi din viața sa sau le oferă diverse sfaturi legate de parenting, modă sau frumusețe.

„Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru. Mă mai întreabă lumea: Și ce-ai învățat din asta? Răspunsul e: nimic. Aș face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toți acești ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt. Căci așa cum mi s-a spus întotdeauna, fără excepție, am fost impecabilă și nimeni nu a avut ce să-mi reproșeze”, a mărturisit Octavia Geamănu, după ce a fost concediată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.