Setari Cookie-uri

Cine este tânărul căruia Florin Dumitrescu i-a cerut un autograf. S-a întâmplat pentru prima dată la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu i-a cerut unu autograf unui tânăr care a venit la Chefi la cuțite, fiind pentru prima dată în istoria emisiunii în care se întâmplă asta. Cine este cel care l-a determinat să facă un asemenea gest și cu ce se ocupă.

Radu Ionuț Cîmpeanu, cunoscut drept Iustin, solistul trupei HVNDS, a participat la emisiunea Chefi la cuțite reușind să le atragă atenția chefilor care au apreciat nu doar preparatul lui, dar și muzica pe care o face. Crede că în bucătărie este la fel ca în muzică, dacă mâncarea este bună oameni vin, dacă nu e, nimeni nu te bagă în seamă.

Acesta are un trecut de pe urma căruia a avut multe de învățat, iar unul dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit este legat de mutarea în București. La momentul actual, Iustin este producător de muzică, songwriter, iar pentru o perioadă a fost sound designer, după cum chiar el a povestit în cadrul emisiunii de la Antena 1, dar este foarte pasionat de gătit. Despre tatuajele pe care le are, a zis că sunt în mare parte legate de zona muzicală în care activează.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.